Zapraszamy 8 lutego 2025 r. na Bal Karnawałowy z Open Barem do Hotelu Bartan. Kolejna edycja Balu Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej to gwarancja karnawałowego szaleństwa w doborowym towarzystwie.
Doskonałą zabawę na parkiecie zapewni profesjonalny DJ Łukasz, grający największe przeboje lat 80- i 90-tych oraz najnowsze hity. O Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele, którzy przygotują degustacyjną kolację składającą się z 4 dań, a po uroczystej kolacji zaproszą na obfite bufety! Alkohole i napoje w formie Open Baru przez cały wieczór bez ograniczeń! W programie: konkurs wiedzy o wyspie z nagrodą główną w postaci vouchera na weekend w jednym z Polskich Hoteli Niezależnych, wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana. Podczas balu oferujemy także możliwość zakupu wybranych edycji kalendarza „Sobieszewo na starych pocztówkach”.
Rozpoczęcie balu o godz. 19:00. Zakończenie: 3:00.
Zabierz na bal znajomych! Przy rezerwacji dla min. 6 osób - każde zaproszenie z 10% rabatem!
Bal Karnawałowy z noclegiem? Zobacz naszą ofertę specjalną Karnawał 2025 nad morzem
Aperitif
Prosecco
Kolacja 4-daniowa serwowana
Przystawka: Tatar z łososia gravlax z rukolą
Zupa: Pikantny bulion wypełniony pierożkami a’la chinkali
Danie główne: Luzowana kaczka z jabłkami i kopytkami z dodatkiem buraczków glazurowanych
Deser: Mascarpone na posłaniu z musu z mango uwieńczone wiśniami odurzonymi w pirackim rumie
Open Bar
Wódka biała
Wino domu
Piwo Amber
Soki: pomarańczowy, jabłkowy
Pepsi, woda min.
Kawa i herbata
Bufet przekąskowy
Wędzonki z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Łosoś na warzywach w cytrynowej galaretce
Krewetki tygrysie z pastą guacamole
Śledź po żuławsku z marynowaną marchewką i korniszonami
Rolada z kaczki
Tatar po huzarsku z kaparami i klasycznymi dodatkami
Marynaty żuławskie
Sałatka francuska
Sałatka z rukolą, mango, granatem, awokado i fetą
Bufet słodki
Faworki karnawałowe
Ciasteczka koktajlowe
Shoty czekoladowe i owocowe