Catering dla firm i do domu
Oferujemy Państwu nasze usługi cateringowe w wybranym przez Państwa miejscu. Czerpiąc ze swojego bogatego, ponad 30-letniego doświadczenia i licznych dokonań na arenie sztuki kulinarnej zapewniamy wyszukane menu na każdą okazję i organizację na najwyższym poziomie.
Zajmiemy się każdym, nawet najdrobniejszym szczegółem imprezy, tak aby Państwo mogli się czuć gościem na własnym przyjęciu.
Nasz Szef Kuchni oraz personel kelnerski są w stanie przygotować każdą imprezę bez względu na jej rozmiar czy charakter, poczynając od małych uroczystości firmowych po uroczyste gale.
Zadbamy o wszelkie elementy udanej imprezy, od oprawy muzycznej, kwiatowej poprzez wystrój stołów, skończywszy na eleganckiej i fachowej obsłudze.
Jesteśmy przekonani, że z naszą pomocą Państwa kolejne przyjęcie okaże się niezwykle udanym wydarzeniem.
Polecamy szczególnie nasze usługi cateringowe realizowane na terenie osiedla Garnizon w Gdańsku oraz w nowopowstałej marinie w Błotniku nad Martwą Wisłą.
Masz pytania? Potrzebujesz porady? Zadzwoń lub wyślij zapytanie.
Oferty cateringowe
Organizujesz przyjęcie w domu? Skorzystaj z naszej oferty garmażu na specjalne okazje: urodziny, jubileusze czy inne spotkania rodzinne. Propozycje Szefa Kuchni Hotelu Bartan w pełni zaspokoją Twoje potrzeby kulinarne. Zamówienia przyjmujemy do godziny 12:00 na 3 dni przed terminem odbioru lub dostawy. Odbiór osobisty w hotelu codziennie w godz. 8.00 - 22.00.
Szef Kuchni Sławomir Sieg poleca na szczególne okazje:
Fantazje rybne
- Pstrąg w galarecie - 40g - 18,00 zł
- Łosoś w galarecie - 50g - 18,00 zł
- Łosoś w zalewie z migdałami i rodzynkami - 50g - 18,00 zł
- Dorsz po grecku - 60g - 16,00 zł
- Śledź Belvedere w sosie z migdałów - 50g - 12,00 zł
- Tymbaliki rybne - szt. - 10,00 zł
Przekąski mięsne
- Tymbaliki drobiowe - szt. - 8,00 zł
- Ruloniki duńskie - 50g - 9,00 zł
- Schab z morelą w maladze - 40g - 10,00 zł
- Pieczona pierś z indyka w maladze - 40g - 15,00 zł
- Rolada z kaczki - 50g - 10,00 zł
- Rolada drobiowa - 50 g - 10,00 zł
- Pieczony udziec z indyka z morelą i marynowanym jabłkiem - 100g - 15,00 zł
- Pasztet domowy - 100g - 8,90 zł
Finger Foods
- Koreczki Capreze (pomidor, mozzarella, bazylia) - 40g - 8,50 zł
- Śliwki wędzone z chrupiącym boczkiem - szt. - 9,50 zł
- Tortilla z kurczakiem i sosem słodko-kwaśnym - szt. - 8,50 zł
- Topenada prowansalska na grzance - szt. - 10,50 zł
- Cukinia grillowana z musem serowym - szt. - 8,50 zł
- Tatar z polędwicy z kaparami na grzance - szt. - 10,50 zł
- Szpinakowe naleśniki cięte z riccotą i suszonymi pomidorami - szt. - 10,50 zł
- Włoskie salami z oliwką i ogóreczkiem koktajlowym - szt. - 4,90 zł
- Półmisek wędzonek z własnej wędzarni 100g - 15,00 zł
- Sałatka jarzynowa - 100g - 10,00 zł
Dania na ciepło
- Barszcz czerwony 900 ml z pasztecikiem drożdżowym z mięsem lub z kapustą i grzybami (2 szt.) – 46,00 zł
- Żurek staropolski na zakwasie z białą kiełbasą i chrzanem - 900 ml – 50,00 zł
- Rosół pomorski z domowym makaronem - 900 ml – 40,00 zł
- Kaczka pieczona w całości po żuławsku z jabłkami - wg wagi – 120,00 zł/kg (waga kaczki: 1,5 kg – 1,8 kg)
- Zraz wieprzowy zawijany z farszem gdańskim - 150g – 25,00 zł
- Dorsz smażony z grzybami w śmietanie - 160g/80g – 40,00 zł
- Łosoś w towarzystwie leśnych grzybów w śmietanie - 160g/100g – 40,00 zł
Pierogi własnoręcznie klejone (mrożone, do ugotowania)
- Pierogi ruskie (na sztuki) - 4,00 zł
- Pierogi z mięsem (na sztuki) - 4,00 zł
- Pierogi z kaczką (na sztuki) - 5,00 zł
- Pierogi ze szpinakiem (na sztuki) – 4,00 zł
Wszystkie ww. pierogi gotujemy we wrzącej, lekko posolonej wodzie, przez ok. 7 minut.
Ceny brutto. Min. wartość zamówienia: 500 zł. Zamówienia realizujemy dla minimum 8 porcji z 1 pozycji.
Podana gramatura odnosi się do głównego składnika, np. ryby lub mięsa. Wszystkie dodatki (galareta, warzywa itp.) nie są ujęte w gramaturze.
W przypadku niedostarczenia własnej zastawy, doliczamy opłatę za półmiski jednorazowe. Specjalna dekoracja płatna dodatkowo 10% wartości zamówienia.
Zamówienia - prosimy o kontakt z działem gastronomii:
tel. +48 58 323 99 08 lub +48 602 651 157, e-mail: catering@hotelbartan.pl
Zapraszamy do współpracy
Dział gastronomii
Magda Smutek
tel. +48 58 323 99 08
kom. +48 602 651 157
catering@hotelbartan.pl
Oferty Specjalne
Karnawał 2025 nad morzem
Walentynki nad morzem 2025
Ferie na wyspie nad morzem
Wczasy dla Seniora nad morzem - Zima / Wiosna 2025
Dzień Kobiet - Aktywny relaks nad morzem
Bursztynowa Wielkanoc nad morzem (2 lub 3 noce)
Weekend Majowy nad morzem
Wczasy nad morzem Pakiet min. 3 noce - Zima / Wiosna + Lato 2025
Wczasy nad morzem Pakiet min. 7 nocy - Zima / Wiosna + Lato 2025
Odkryj Wyspę Sobieszewską
Bartan Biznes - Kolacja, nocleg i śniadanie
Weekend we Dwoje nad morzem
Cena Dnia ze śniadaniem - Oferta standardowa
Super Oferta ze śniadaniem - Najniższa cena!
Zaproszenie na Bal Karnawałowy 2025 w Hotelu Bartan dla 2 osób (08.02.2025)
Zaproszenie na Kolację Walentynkową w Hotelu Bartan dla 2 osób (14.02.2025)
Voucher kwotowy na usługi Hotelu Bartan
Voucher na 7-dniowe wczasy z wyżywieniem nad morzem
Voucher na Weekend we Dwoje nad morzem
Zapraszamy 8 lutego 2025 r. na Bal Karnawałowy z Open Barem do Hotelu Bartan. Kolejna edycja Balu Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej to gwarancja karnawałowego szaleństwa w doborowym towarzystwie.
XXII Bal Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej
Zaproś ukochaną osobę na Kolację Walentynkową do Hotelu Bartan na Wyspie Sobieszewskiej.