Brak wolnych pokoi, przepraszamy! Zapraszamy do rezerwacji samego balu, szczegóły: www.hotelbartan.pl/sylwester-sobieszewo
Sylwester 2023 nad morzem - elastyczny termin pobytu między 29.12.2023 a 02.01.2024 (min. 2 noce)
Pakiet I - Pobyt 2 noce z Balem Sylwestrowym - 1210 zł/os. w pokoju 2-osobowym lub 2-osobowym z dodatkowym łóżkiem. Dziecko 4-12 lat w pokoju z rodzicami (bez balu) - 360 zł/os. Dziecko do lat 4 (3,99) - bezpłatnie.
Pakiet II - Pobyt 3 noce z Balem Sylwestrowym - 1440 zł/os. w pokoju 2-osobowym lub 2-osobowym z dodatkowym łóżkiem. Dziecko 4-12 lat w pokoju z rodzicami (bez balu) - 480 zł/os. Dziecko do lat 4 (3,99) - bezpłatnie.
Zaproszenie na Bal Sylwestrowy* (bez noclegu, poza pakietem): 980 zł/para
W cenie każdego pakietu:
Codzienna porcja jodu podczas spacerów brzegiem morza - bezcenne!
* Bal Sylwestrowy tylko dla osób dorosłych. Stoliki wieloosobowe (8-, 10-, 12- i 16-osobowe). Towarzystwo międzynarodowe w wieku średnim i powyżej. Dress code: koktajlowy.
MENU SYLWESTROWE
Aperitif:
Bellini
Kolacja 4-daniowa serwowana:
Na początek połowów bursztynowych - 3 Przystawki Degustacyjne:
Tatar z łososia gravlax w towarzystwie marynowanych grzybków, Pasta z wędzonego łososia wypełniona pomidorami, Śledź po żuławsku w gronie marchewki i korniszona, Masło ucierane z solą, Pieczywo
Polewka poławiacza bursztynu - Zupa:
Porowo-jabłkowy duet z dodatkiem różowego imbiru i kiełków skropiony oliwą smakową
Bursztynowe odkrycie - Danie główne:
Złociste kacze udko confit w asyście dyniowych pierożków wypełnionych serem ricotta z nutą chilli podane z marynowaną gruszką, śliwką i domowymi piklami
Miodowo-bursztynowy akcent - Deser:
Mascarpone na posłaniu musu z mango uwieńczone wiśniami odurzonymi pirackim rumem.
Nie tylko dla poławiaczy bursztynu - Open Bar:
Whisky, wódka biała, gin, rum, wino białe/czerwone
Piwo regionalne Amber
Napoje zimne i gorące
Kieliszek wina musującego o północy
Morskie opowieści - Bufet zakąsek zimnych:
Fantazje rybne
Łosoś Grawlax z młotkowanym pieprzem, cebulką i oliwą
Łosoś na warzywach w cytrynowej galaretce
Krewetki tygrysie z pastą guacamole
Mięsiwa
Półmisek wędzonek z własnej wędzarni
Tatar po huzarsku z kaparami i klasycznymi dodatkami
Schab pieczony po Kapitańsku z musem jajeczno-chrzanowym
Pasztet z dziczyzny z sosem tatarskim
Włoskie salami z oliwką i ogóreczkiem cocktailowym
Bufet sałatkowy
Sałatka z rukolą, mango, granatem, awokado i fetą
Sałatka ze śledziem z jabłkiem w słodkim sosie chilli
Sałatka ze szpinakiem, melonem i pestkami granatu
Marynaty z żuławskiego kredensu
Na Jantarowym Wybrzeżu - Bufet słodki:
Shoty czekoladowe i owocowe
Mini babeczki z kremem i bakaliami
Mini serniczki z bakaliami
Po północy istny sztorm - Danie ciepłe:
Polewka cytrynowa z majerankową nutą oraz kiełkami lucerny z dodatkiem francuskiego pasztecika wypełnionego mięsnym nadzieniem
W cenie pakietu:
Korzystanie ze strefy SPA: sauna fińska / infrared, łaźnia parowa i jacuzzi (obowiązuje rezerwacja*).
Dodatkowo płatne:
Masaże w gabinecie masażu (prosimy o wcześniejszą rezerwację).
* Rezerwacja strefy SPA odbywa się na wyłączność (dla max. 5 osób) w godzinach otwarcia strefy: 8:00 - 21:00. Wejścia mają miejsce o każdej pełnej godzinie. Czas przebywania w strefie SPA wynosi 45 min. dla każdego wejścia. Strefa SPA nie będzie dostępna w czasie trwania Balu Sylwestrowego.
Atrakcje dla dzieci wliczone w cenę:
- Kącik zabaw przy hotelowej restauracji - wyposażony w zabawki, klocki konstrukcyjne, gry, stolik z krzesełkami, kredki i kolorowanki
- Gry na konsoli XBOX One + Kinect
- Bilard, piłkarzyki, stół do ping ponga
- Gry planszowe do wypożyczenia: warcaby, szachy, chińczyk, scrabble.
Otrzymaj rabat 10% na wybrane oferty
Catering Wielkanocny 2025 - Gdańsk i okolice. Zamów Święta do domu! Oferta Dobrej Kuchni na Wielkanoc.